Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés
Az adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon vásárló felhasználók esetében.

Adatkezelő
Cégneve:   Levander Trading Kft.
Székhelye:    1053 Budapest, Magyar utca 3. 1.em. 2.
Képviselője:    Szabó Róbert
Cg.:        01-09-205425
Adószáma:    25196513-2-41
Nyilvántartó:    Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság


Az adatkezelés célja: A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (pl. vásárlási előzmények megtekintése; bizonylat, számla, nyugta letöltésének lehetősége; kedvenc rendszámok tárolása; belső levelezés).

A www.syamsilver.hu használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Az adatkezelés jogalapja:
Jogalapja: az érintett fogyasztó önkéntes hozzájárulása
Jogszabály címe: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.)

Az adatkezelés helye, módja:
A tényleges adatkezelés helye megegyezik az adatkezelő címével.
Az adatkezelés automatizáltsága részben gépesített.

Adatfeldolgozás
Az Avtv. 2. §.-ának 15. pontja szerint „adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől”.

Adatfeldolgozó
Cégneve:   Levander Trading Kft.
Székhelye:    1053 Budapest, Magyar utca 3. 1.em. 2.
Képviselője:    Szabó Róbert
Cg.:        01-09-205425
Adószáma:    25196513-2-41
Nyilvántartó:    Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Az adatok forrása:
A Fogyasztó által kötelezően megadott adatok: név, utcanév, házszám, város, irányítószám, ország (amennyiben eltér egymástól a számlázási cím és a szállítási cím, úgy a szállítási cím vonatkozásában: név, utcanév, házszám, város, irányítószám, ország), e-mail cím, továbbá telefonszám. A vásárlás során megadott összes személyes adathoz csak a honlap üzemeltetője fér hozzá.

A www.syamsilver.hu szolgáltatásainak használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza, de ezekhez az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá. A www.syamsilver.hu a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal, ez alól kivétel az IP-cím, amit minden vásárláskor rögzítünk a vásárlási folyamat megkezdésekor.

Adatforrás, jogalap:
Az érintett önkéntes hozzájárulása.
Adatfelvétel (átvétel) jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása.
Jogszabály címe: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.)

Adatfelvétel (átvétel) módja:
Vásárláskor kitöltött rendelés.

Az adat törlési határideje:
Fogyasztó bármikor kérheti a saját személyes személyes adatok törlését.
Az erre irányuló igényét az info@syamsilver.hu e-mail címre e-mail küldésével, vagy a leiratkozás hírlevélről automatikus rendszer használatával teheti meg. Az adatkezelő a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.

Adattovábbítás(ok)
A Fogyasztók érdeklődési körének megfelelően a szolgáltató személyre szabott reklámokat jeleníthet meg a honlap látogatása során letöltött oldalakon, amelyek egyben számára hasznosabb, érdekesebb információkkal szolgálnak. A reklámok megjelenítése során személyes adatok nem kerülnek átadásra, feldolgozásra, az adatok elemzése, vizsgálata nem szükséges.

A Fogyasztók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban
Személyes adatai kezeléséről a Vásárlók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapjak vagy kaptak meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@syamsilver.hu címre kell eljuttatni, amire 5 munkanapon belül választ kap az érintett. A Fogyasztók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés a fentiekben meghatározottak szerint.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Fogyasztók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Fogyasztó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

3101000300 80 26 2 220 011 akciós ékszerek akciós órák AUTÓS ÓRÁK BERING BOSS CASIO CERTINA COEUR DE LION CRUCIANI DANIEL KLEIN DOLCE AND GABBANA DOXA DYRBERG/KERN DYRBERG/KERN ékszer FOSSIL GANT GUESS GUESS ICE WATCH JUST CAVALLI LACOSTE legnépszerűbb ékszerek legnépszerűbb órák legújabb ékszerek legújabb órák MAJORICA MARK MADDOX MICHAEL KORS MONI'S MORGAN NAUTICA óra QUDO ROAMER Rose Gold SECTOR SKAGEN STAMP JEWEL SWATCH SYAM TI SENTO TIMEX TISSOT TOO LATE TW STEEL UNIQUE ZOPPINI
Lap teteje

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ